KORKEALUOKKAISTA TARRAPAINOA TAMPEREELLA JA YLÖJÄRVELLÄ

syaani, magenta ja keltainen

Etsikö luotettavaa tarrapainoa? Olemme joustava painotalo, joka palvelee sinua Tampereelta, Ylöjärvellä, Pirkkalassa, Kangasalalla ja Nokialla. Nykyaikainen painokalustomme takaa erinomaisen lopputuloksen kaikissa painotuotteissamme.
Painotalomme on tehnyt laadukkaita painotöitä jo kohta 30 vuotta.

Ota yhteyttä

Referenssit

syaani, magenta ja keltainen
Teknos-logo

Pirkanmaan Mainospaino Ky huolehtii sävytys ja -sekoituskoneidemme teippauksista ja muistakin tarratarpeista. Toimitukset ovat toimineet joustavasti ja aina ajallaan.
Tuotteet ovat täyttäneet tekniset laatuvaatimuksemme.

Teknos Oy

Matti Olin – www.teknos.com

YIH-logo

Mainospaino on ollut yhteistyökumppanimme aivan yrityksemme alusta asti. Kaikki tarrat ja muut mainostuotteet aina kynistä kyltteihin olemme saaneet nopeasti ja ongelmitta samasta paikasta, mikä on meille tärkeää.
Tyytyväisiä olemme olleet myös työvaatteisiin.

Yih Oy

Sami Janakka – www.yih.fi

Voitelukeskus Tonttila Oy Ltd -logo

Mainospaino.fi on toimittanut meille muutaman vuoden ajan mainoslehtiöitä. Olemme tyytyväisiä tuotteeseen, näyttää hyvältä, hinta ja laatu on kohdallaan, palvelu pelaa, eikä hinnoistakaan ole tarvinnut vääntää. Suosittelemme!

Voitelukeskus Tonttila Oy Ltd.

Sirpa Leinonen – www.voitelukeskus.com

Vivantti Oy -logo

Olemme tehneet Esan kanssa yhteistyötä jo kolmattakymmentä vuotta. Joustavuus ja toimitusnopeus, tietenkin laadun ohella ovat mielestämme Esan vahvuuksia. Hinnatkin ovat olleet kilpailukykyiset! Täten pystyn suosittelemaan muillekin lämpimästi!

Vivantti Oy

Tatu Salminen – www.vivantti.fi

Puutoimi Oy -logo

Olemme ottaneet Esalta jo muutaman vuoden ajan lähinnä muistilappulaatikoita ja olemme olleet tyytyväisiä sekä palveluun, tuotteisiin että toimituksiin. Ne ovat olleet varsin joustavia ja sopimusten mukaisia.

Puutoimi Oy

Tapio "Tapsa" Outinen – www.puutoimi.fi

Suomen Luonnonkosmetiikan Osuustukku -logo

Olemme tehneet yhteistyötä toimintamme alusta asti, lähinnä messumainonnan ja etikettien suhteen – ja jotakin pienempää muutakin. Palvelu on toiminut alusta asti oikein hyvin ja hinnatkin olleet varsin sopivat. Ja mikä meille tärkeintä: toimitukset joustavia.

Suomen Luonnonkosmetiikan Osuustukku

VUOKRALIFTIT-logo

Mainospainon ”pojat” ovat hoitaneet kalustomme tarra- ja
teippaustarpeet jo jonkun aikaa. Lisäksi olemme ottaneet tasaisin väliajoin ”takopahvi”-laatikoita asiakkaillemme. Eikä ole mitään moitittavaa, oikeastaan päinvastoin. Kaikki on hoitunut ajallaan sovitusti.

Lauri Karva, VUOKRALIFTIT